Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Πρώτα απ' τον πολίτη
Όταν ανέβηκε στην εξουσία το πασόκ το 2009, οταν ακόμα ''υπήρχαν λεφτά'', είχαν θαμπωθεί οι έλληνες που έχουν ροπή στον πασοκισμό από τους τόνους επικοινωνιακής γλίτσας που εκτόξευαν οι πράσινοι αρουραίοι. Και να το πόσο στυλάτος είναι ο Γερουλάνος που τον γνώρισε ο Τζέφρυ στο γυμναστήριο (οι πορωμένοι γλύφτες τον έλεγαν πρίγκηπα Παύλο!), πόσο αντισυμβατική είναι η Μπιρμπίλη (η ποιά;) που πάει στον Παπούλια με αθλητικό παπούτσι πλατφόρμα και πολλές άλλες γελοιότητες.

Όταν οι πασόκοι ''ανακάλυψαν'' οτι δεν υπάρχουν τελικά τα λεφτά τότε ο εσμός των μοδάτων, κουστουμάτων και τρέντυ υπουργών έδειξε τι πραγματικά είναι: μια συμμορία πορτοφολάδων.

Πώς αλλιώς να πείς μια κυβέρνηση που βρίσκει και φορολογεί τα καρτοκινητά που κατά βάση τα έχουν μαθητές και φοιτητές; Πώς αλλιώς να πείς μια κυβέρνηση που τα παίρνει από τους συνταξιούχους; Πώς να τους πείς τύπους σαν τον Λοβέρδο, που κάνει μειώσεις συντάξεων ακόμα και στους γέροντες που βρίσκονται στα ιδρύματα περίθαλψης; (αναλυτικά ΕΔΩ)  

Μόνο οι θρασύδειλοι νταήδες και οι πορτοφολάδες ΒΟΥΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ από πιτσιρικάδες και από γέροντες.

Τα λόγια και οι χαρακτηρισμοί για τους Τζένγκις Χαν του πασόκ αρχίζουν να χάνουν την βαρύτητά τους μπροστά στην ΘΗΡΙΩΔΙΑ που επιτελούν. Όσο για την υπομονή, αυτή έχει εξαντληθεί προ πολλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου