Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ''ΕΘΝΟΥΣ'' ΣΤΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ

Οι πασόκοι κάποτε οχι μόνο δεν άφηναν τον Γλύξμπουργκ και το αλλοδαπό του σόι να περάσει τα σύνορα και να μπει στην Ελλάδα αλλά ούτε καν δέχονταν να ακούσουν για την ''τέως βασιλική οικογένεια''. Όλα αυτά βέβαια λόγω των ''σοσιαλιστικών'' τους ιδεών, των συνθημάτων τους περι της ''Ελλάδας που άνηκε στους Έλληνες'' και λοιπά... ξεπερασμένα.

Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει και οι εφημερίδες που κάποτε στήριζαν τον πράσινο ''σοσιαλισμό'' σήμερα κάνουν πρωτοσέλιδο θέμα τον γάμο του γιου του Γλύξμπουργκ. Παράδοξο; Οχι! Ίσα ίσα, το ''ΕΘΝΟΣ'' σαν πασοκική εφημερίδα που είναι κράτησε συνεπή στάση, σχετική με τη ''νέα πολιτική'', τις ''νέες ιδέες'' και τους ΝΕΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Ε Σ (ΛΑ.Ο.Σ) που βρίσκει και προωθεί η ηγεσία τους.

Αρα η κάλυψη του γάμου του αλλοδαπού Γλύξμπουργκ ήταν μια φυσική συνέχεια που πληροί τα νέα κριτήρια των πασόκων.
Μπράβο πασόκοι! Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνετε!

Υ.Γ.: Παραπολιτικέ μόνο την αγάπη του Χατζηνικολάου στους Γλύξμπουργκ ξέρεις να βλέπεις...




5 σχόλια:

  1. mia zwh ta idia oi poutanopsyxoi oi pasokoi!
    gamw ton parapolitiko,ton krogia kai thn tsaousa tous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h tsugdw einai ena 18xrono foithtario.akoma den kseri pu pane ta 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο διανοητικα αναπηρος μπορει να εισαι για να ξεκινας απο ενα πρωτοσελιδο μιας φιλοπασοκικης εφημεριδας και να βγαζεις ολους τους πασοκους χουντοβασιλικους. Και στα καφενεια εχουν πιο δομημενη επιχειρηματολογια.

    Μπορεις να πεις τη μαλακια σου και χωρις να τα βαζεις ολα στο μπλεντερ. Πιο πολυς κοσμος θα σε παρει στα σοβαρα τουλαχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ' αρχάς να μας γράψεις το blog που έχεις για να δούμε κι εσυ τι ακριβώς είσαι.

    Πάντως χουντοβασιλικούς τους πασόκους ΔΕΝ σας είπα. Σας έχω στολίσει κατά καιρούς με διάφορα όμορφα αλλά χουντοβασιλικούς ΔΕΝ σας είπα.

    ΤΟΝΙΣΑ την ανοχή που δείχνετε σε ορισμένα φαινόμενα που άλλοτε θα έθιγαν τα... δημοκρατικά σας αισθήματα και τις ''σοσιαλιστικές'' σας πεποιθήσεις. Εσύ δηλαδή πιστεύεις οτι ΕΤΣΙ θα δεχόσασταν το 85 ή το 94 κάτι ανάλογο; Σε ρωτάω γιατι είμαι και λίγο χαζούλης.

    Λοιπόν όπως και να' χει, να σας ζήσουν τα παιδιά. Υπέροχος γάμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή