Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Δείτε τι έλεγε πριν ένα χρόνο για την ΕΡΤ ο πολιτικός απατεώνας Κεδίκογλου (Video)




Σε δήλωσή του σε εμφανώς καταγγελτικό τόνο κατά τη διάρκεια κινητοποίησης δημοσιογράφων δίπλα από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, είχε πει ο Σίμος Κεδίκογλου:

«Κλείνει εγκαταστάσεις, κλείνει συχνότητες, απολύονται άνθρωποι, απαξιώνεται η δημόσια περιουσία και αυτό το δυναμικό μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλαπλασιαστικά οφέλη για το καλό όχι μόνο της ΕΡΤ, της ελληνικής οικονομίας. Έχουμε καταθέσει αναλυτική πρόταση, ειδικότερα για την ΕΤ1 έχω πει: Δεν κατανοώ το όφελος από το κλείσιμο της ΕΤ1, από την κατάργηση των υπερσύγχρονων στούντιο που υπάρχουν εκεί και να δοθεί το κτίριο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. 

Ακόμη περισσότερο δεν καταλαβαίνω τη λογική του κλεισίματος της συχνότητας και ειδικά στις παραμεθόριες περιοχές υπάρχει άμεσος κίνδυνος καταπάτησης των συχνοτήτων αυτών, από ξένα τούρκικα και σκοπιανά κανάλια. Η ΕΡΤ μπορεί να είναι πλεονασματική, μπορεί να είναι οικονομικά ανεξάρτητη και μπορεί να πληροί τα συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτεί ο Έλληνας πολίτης. Η ΕΡΤ είναι δημόσια περιουσία και αυτό που βλέπουμε, η συρρίκνωση και απαξίωσή της είναι προς όφελος ιδιωτικών αλλά και ξένων συμφερόντων και δεν θα αφήσουμε αυτό να γίνει».

Σε ερώτηση του Α. Λιάρου για το ενδεχόμενο κλείσιμο της ΕΡΤ απαντούσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκγλου, πριν ακριβώς ένα χρόνο, στις 11 Ιουνίου 2012:

«Έχω βαρεθεί να διαψεύδω αυτά τα δημοσιεύματα και αυτές τις φήμες. Θα επαναλάβω ότι οι μόνοι που κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση είναι αυτοί που απαξιώνουν τη δημόσια τηλεόραση στα μάτια των Ελλήνων».

ΠΗΓΗ mao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου