Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΩΝ

Για άλλο ένα Σάββατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι προσκεκλημένοι του(κατα κανόνα οι ίδιες φάτσες) ξαναχτύπησαν.Ενώ η κατοχική κυβέρνηση του πασοκ κάνει περικοπές ακόμα και στα νοσοκομεία για αυτούς υπάρχουν λεφτά για γλέντια αλλά πως να μν υπάρχουν όταν η εκπομπή έχει υψηλούς καλεσμένους όπως ο Πάγκαλος.Στο τραπέζι και οι γνωστοί θαμώνες της εκπομπής Μίμης Ανδρουλάκης,Λευτέρης Παπαδόπουλος και Λιάνης δηλαδή το πασοκ σε όλες τις αποχρώσεις.Δίπλα τους ο Ρέμος και διάφορες γλάστρες της τηλεόρασης.Η συνηθισμένη αθλιότητα της εκπομπής αλλά το πολύ θλιβερό αυτή τη φορά ήταν η παρουσία του Μίκη Θεοδοράκη αφού η εκπομπή γινόταν προς τιμήν του και η  ομήγυρη διασκέδαζε με τα τραγούδια του.Άλλο ένα μεγάλο ατόπημα του Μίκη.Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν κάθεσαι δίπλα στον Πάγκαλο και να τραγουδάς μαζί του τη Δραπετσώνα,για όλα τα πράγματα υπάρχουν όρια.Η συγκεκριμένη εκπομπή τα έχει ξεπεράσει προ πολλού με την παχυλή αμοιβή του παρουσιαστή ,τους προσκεκλημένους της μεταλλαγμένης χαβιαροαριστεράς και τα ξέφρενα γλέντια με τα λεφτά του Ελληνικού λαού.Ο Μίκης είναι αδικαιολόγητος να τα επικυρώνει όλα αυτά με την παρουσία του.Δεν μπορεί να μιλάς για κίνημα πολιτών  και αντίσταση στη Νέα Τάξη και να κάθεσαι δίπλα στους πιο μοχθηρούς εκπροσώπους της τον Πάγκαλο και τον Ανδρουλάκη.Για άλλη μια φορά γίνεται προφανές ότι έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα και ο Ελληνικός λαός πρέπει να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις και  στην αυτοοργανωσή του. 

4 σχόλια:

 1. Εκτός από ηλίθιος είσαι και ανορθόγραφος...
  Θεοδωράκης, όχι Θεοδορακης!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΚ!! στεντόρεια , στείλε μας στα Γκούλακ να σωφρονιστούμε! Εσύ απεργοσπάστη το έκλεισες το μαγαζί .. που είσαι ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λοιπόν στέντορα, αν θες να μιλήσεις για την ταμπακιέρα και να μην πετάς μαλακίες για ορθογραφικά λάθη. Άμε στον διαολο τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμε δεν το έκλεισα το μαγαζί απλά δεν μπορώ να γράφω τόσο συχνά (όσο συχνα...) εγραφα. Το παραπάνω κείμενο δεν είναι δικό μου, γράφει ποιος το έγραψε και το δημοσίευσε κάτω. Το blog έχει συνδιαχειριστή πλέον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή