Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΜΑΪΜΟΥ ΤΟ ''ΝΕΟ'' TROKTIKO

Ας απαλλαγούμε επιτέλους από τους παπατζήδες και τους έμμισθους

Σήμερα ανακάλυψα οτι υπάρχει ένα blog που ΔΗΘΕΝ είναι  συνέχεια του blog troktiko. Και το όνομα αυτού: tromaktiko! Είναι τελικά τρομακτική η χυδαιότητα κάποιων ανθρώπων που προσπαθούν να αναρριχηθούν ΑΚΟΜΑ και στον ψηφιακό κόσμο των ιστολογίων πατώντας ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ επι πτωμάτων για να έχουν αναγνώστες.

Οι ίδιοι βέβαια που διατηρούν το blog έχουν γράψει ''ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ troktikoi, είμαστε tro(ma)ktikoi'' χωρίς να ξεκαθαρίζουν κάτι και αφήνοντας ΣΚΟΠΙΜΩΣ να υπάρχει αμφιβολία για το αν είναι ή όχι η ομάδα του troktiko με νέο όνομα.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και με αποδείξεις:

1) Αν πράγματι το ''tromakitiko'' το διαχειριζόταν η παλιά ομάδα του troktiko δεν θα προσπαθούσαν να φτιάξουν το blog ώστε να μοιάζουν τα χρώματα και τα στοιχεία της σελίδας με αυτά του troktiko, ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΤΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟΝ HTML ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ TROKTIKO ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ, όπως άλλωστε είχει κάνει και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης όταν έκλεισε το pressmme.blogspot.com και άνοιξε το fimotro και το ίδιο έχει κάνει και στο εφεδρικό του blog, το faskela.

2) Επίσης την προκήρυξη της ''Σέχτας Επαναστατών'' που λένε οτι δολοφόνησαν τον Σωκράτη Γκιόλια, την ανάρτησαν ολόκληρη ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ και ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ (δείτε ΕΔΩ). Αφύσικη αντιμετώπιση του θέματος αν πράγματι επρόκειτο για τους συνεχιστές του troktiko.

3) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η πρώτη προσπάθεια να συνδεθούν ορισμένα ιστολόγια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το troktiko. Όπως κάποτε μετά την επιτυχία του press-gr πολλά blogs κόλλησαν το -gr στον τίτλο τους, έτσι και με το troktiko, σε μικρότερη κλιμακα, κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν τα ιστολόγιά τους σαν το troktiko. Έτσι έχουμε το Sarotiko και πιο καραμπινάτες περιπτώσεις αντιγραφής και καπηλίας όπως το troktikaras, αλλά και κακέκτυπα που δεν... τσούλησαν όπως το troktiko2!

Τώρα βέβαια αναμένεται να δούμε από την συνέχεια της λειτουργίας του ''τρομακτικού'' αν πρόκειται για blog που το διαχειρίζονται δημοσιογράφοι, αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει κάτι τέτοιο έχοντας επιδοθεί σε ένα αχαλίνωτο copy paste από ενημερωτικά portals και από άλλα blogs δείχνοντας επίσης οτι δεν έχουν άποψη ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

Ας καταδικάσουμε και απομονώσουμε λοιπόν τους αεριτζήδες όπως τους ''τρομακτικους'', τους δημοσιγράφους που παίζουν τα παιχνίδια τους και τα ΕΜΜΙΣΘΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ όπως τον παπαρα-πολιτικό που βρωμίζουν τα blogs. 

4 σχόλια:

  1. Είναι πολλά τα φράγκα απεργοσπάστη.

    Ένα κλάσμα της επισκεψιμότητας του τρωκτικού να αποκτήσουν έστω και για ένα-δυο μήνες αυτά τα ψευτομπλογκ θα κονομήσουν ουκ ολίγες εκατοντάδες ευρώ σε γκουγκλοδιαφημίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι Τζώρτζη, στην προκειμένη όμως παίζει κι άλλος ένας παράγοντας: οι προσωπικές φιλοδοξίες και τα προσωπικά παιχνίδια. Τελικά δημοσιγραφικό δημιούργημα είναι...

    Και μετά λένε για την ανωνυμία και ποιος χαλάει την πιάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1ον: οι googlοδιαφημίσεις δεν αποδίδουν τίποτα.
    2ον. Θέλω μια πληροφορία: ποιοί κρύβονται πίσω από το parapolitiki και ποιούς εξυπηρετούν; αν ξέρεις apergospasti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) Σε blog-site με μικρή επισκεψιμότητα ΔΕΝ αποδίδει, με μεγαλομεσαία θα βγαίνει ένα ικανοποιητικό χαρτζηλίκι και με μεγάλη επισκεψιμότητα (επίπεδο troktiko) ένα πολύ καλό ''μεροκάματο''.

    2) ΔΕΝ τον ξέρω. Το σίγουρο είναι οτι είναι τσιράκι της Ιπποκράτους, υποστηρίζει συγκεκριμένα πρόσωπα και πολεμάει πάλι συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα στο πασόκ. Εκτός δηλαδή από αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση κάνει και πόλεμο στους ''εσωτερικούς εχθρούς'' του πασόκ που ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ υποστήριζαν τον Βενιζέλο στις εσωκομματικές εκλογές του πασόκ...

    Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που λένε οτι ανήκει σε πολιτικό γραφείο συγκεκριμένου προσώπου, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ανήκει στον μηχανισμό του πασόκ που κάνει προπαγάνδα μέσω των social media (blogs, facebook, youtube) και υπάρχει ειδικό τμήμα στον πασοκικό μηχανισμό γι' αυτού του είδους την προπαγάνδα.

    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή