Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ελεύθερες βολές

Το πασόκ και τα ''υπερκομματικά'' και ''νηφάλια'' μαντρόσκυλα της Ιπποκράτους έκαναν μια τεράστια ανακάλυψη στην ΔΕΘ. Ανακάλυψαν την άγνωστη μέχρι πρότινος -γι' αυτούς τους γίγαντες της πολιτικής- ''ξύλινη'' φρασεολογία του Περισσού! Ναι είναι αλήθεια, για πρώτη φορά στα χρονικά βρήκαν και χρησιμοποίησαν την λέξη ''προβοκάτσια'' για να περιγράψουν το σκηνικό με το παπούτσι εναντίον του ψευδολόγου πρωθυπουργού μας.
 ***
Πρώτο το Mega, η σύγχρονη ΥΕΝΕΔ, σέρνει τον χωρό με την ''αποκάλυψη'' οτι το όλο περιστατικό ήταν στημένο από το BBC και ακολουθούν οι παπαγάλοι του πασόκ στα blogs την... ''προβοκατολογία'' (δείτε ΕΔΩ).
***
Πριν αρχίσουμε κι εμείς να ''μασάμε'' της πασοκικές θεωρίες ''βρεττανικής συνομωσίας'' εναντίον της πατρίδας μας (δεν βρίσκετε οτι τελευταία οι πασόκοι γίναν πολυ... πατριώτες;) ας βάλουμε σε σειρά στο μυαλό μας κάποια πράγματα που ΗΔΗ γνωρίζουμε και κάποια άλλα που ο πράσινος ΘΗΡΙΩΔΗΣ προπαγανδιστικός μηχανισμός ΣΚΟΠΙΜΑ έκρυψε.
***
Λοιπόν:  
1) Γνωρίζουμε οτι σε όλα τα κανάλια και ΕΙΔΙΚΑ στο Mega το ρεπορτάζ είναι σχεδόν άγνωστη λέξη. Παρουσιάζουν μονοθεματικά δελτία με στοχοπροσήλωση στην κατασυκοφάντηση και καταστροφή του εκάστοτε στόχου που αλλάζει κάθε φορά και λέγεται φορτηγατζήδες, αγρότες, συλλήβδην απεργοί, φτωχοί, διαμαρτυρόμενοι κλπ  
2) Οι περισσότερες πληροφορίες που παρουσιάζουν είναι ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ από τους κρατικούς ή κομματικούς μηχανισμούς που προέρχονται από ''διαρροές'', non papers ή ΞΕΡΑ δελτία τύπου.
3) Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν το πρώτο συμπέρασμα είναι οτι απλά ΔΗΛΩΝΟΥΝ οτι ασκούν δημοσιογραφία, ενώ ουσιαστικά παρουσιάζουν ένα καλοσκηνοθετημένο κυβερνητικό Δελτίο Τύπου. ΟΠΟΤΕ δεν θα έπαιρναν ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ χαμπάρι οτι το λεγόμενο ''Πατριωτικό Μέτωπο'' που μέλος του ήταν ο ''δράστης'' της επίθεσης με παπούτσι στον Ξετσιπωτέστερο στην ιστοσελίδα του (δείτε ΕΔΩ) είχε προαναγγείλει την συγκεκριμένη ενέργεια ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ! Δείτε και μια χαρακτηριστική εικόνα που ήταν αναρτημένη στον συγκεκριμένο ιστότοπο:
Στο BBC λοιπόν ΑΠΛΑ ΕΨΑΧΝΑΝ να βρούν για πιθανές αντιδράσεις την ώρα που οι Έλληνες ''συνάδελφοί'' τους αναπαρήγαγαν κομματικά δελτία τύπου και ακόμα και τώρα ούτε κατά διάνοια περνάει από το μυαλό τους οτι η συγκεκριμένη ενέργεια επικροτήθηκε από την πλειοψηφία του κόσμου, ασχέτως αν ασπάζεται ή όχι τα όσα πρεσβεύει το ''Πατριωτικό Μέτωπο'', γιατί όπως λένε ο Ελληνικός Λαός ''δέχεται τις θυσίες αρκεί να πιάσουν τόπο''.
***
Παπαρα-πολιτικέ, όταν πυκνώσουν τα ''μεμονωμένα περιστατικά'' και οι ''προβοκάτσιες των άγγλων'' με τα παπούτσια, η ληστοσυμμορία που λέγεται Υπουργικό Συμβούλιο πασόκ μαζί με τον αρχηγό της αγέλης θα έχουν καβατζωθεί στα ξένα. Εσύ και οι όμοιοί σου δεν θα φάτε παπούτσια στο κεφάλι, θα περάσετε αμέσως στο επόμενο στάδιο.
*** 
Δεν ήταν όμως μόνο ο Ξετσιπωτέστερος θύμα ''προβοκάτσιας''. Μια ομάδα ''προβοκατόρων'', αναμεμειγμένων με τα οικονομικά ρετιρέ και τους συντεχνιακούς φορτηγατζήδες επιτέθηκε στον Μίχαλο πρόεδρο του ΕΒΕΑ και έναν από τους πρώτους σημαιοφόρους της ''απαραίτητης'' οικονομικής ΚΑΤΟΧΗΣ της χώρας μας. Δεν θα χειροκροτήσω την ενέργεια, αλλά να έχουν υπ' όψην τους οι υπέρμαχοι της οικονομικής αφαίμαξης και εργασιακής τρομοκρατίας του λαού οτι θα θερίσουν ότι έσπειραν: ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.
***
Ο δε Μίχαλος μετά από ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ νοσηλεία (η πασοκική προπαγάνδα αρχικά τον έβγαλε ετοιμοθάνατο) απτόητος έκανε δηλώσεις οτι ''οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν'' παρά τις αντιδράσεις των ''οργανωμένων συντεχνιών''. Να ετοιμαζόμαστε δηλαδή για νέο γύρο ξεπουλήματος ΚΡΑΤΙΚΗΣ περιουσίας που φτιάχτηκε από τις εισφορές των Ελλήνων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Μίχαλος ανήκει πολιτικά στην ''αντιμνημονιακή'' ΝΔ...

***
Καλοπροαίρετη απορία: Πως γίνεται επιφανείς θιασώτες του ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας και υπέρμαχοι της ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ''ιδιωτικής πρωτοβουλίας'' (σε σχέση με το ''καταστροφικό κρατισμό'') να κατέχουν επι χρόνια κρατικές θέσεις ή να βρίσκονται σε Δημόσιους Οργανισμούς που πληρώνουν ΧΟΝΤΡΑ; Φωτεινά παραδείγματα η Ντόρα που είναι επί σειρά ετών στην Ελληνική Βουλή και έχει διατελέσει Υπουργός, ο αδερφός Κυριάκος βουλευτής και ο πατέρας Μητσοτάκης πρωθυπουργός, παλιά καραβάνα στην πολιτική και στα Δημόσια αξιώματα (που πληρώνονται και από το '''σατανικό δημόσιο'') και ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ που τις εισπράττει στο ΑΚΕΡΑΙΟ. Ο Μίχαλος πάλι ΤΥΓΧΑΝΕΙ και βρίσκεται στο ΔΣ της ΔΕΗ. Μίχαλε γύρνα τα κρατικά λεφτά πίσω. Όποιος καλοπροαίρετος θέλει απαντάει. Κερδίζει γλυφιτζούρι.
***
Καλοπροαίρετη απορία 2: Χειρότερο είναι να είσαι ''Αριστερός με Δεξιά τσέπη'' ή ''Δεξιός με Αριστερή τσέπη'';
***
Πάλι στο πανηγύρι των Ζώων. Ερώτηση στην ΔΕΘ από δημοσιογράφο προς Ξετσιπωτέστερο: ''θα ληφθούν νέα μέτρα''; Εύλογα θα περίμενε κανείς να απαντήσει με ένα ΝΑΙ (αν φυσικά υπήρχε η τσίπα να ειπωθεί η αλήθεια), ένα ΟΧΙ ή εν πάσει περιπτώσει να αποφύγει με μια πολιτικάντικη αρλούμπα. Αντ' αυτών; ΕΙΡΩΝΙΑ: ''Εγώ δεν έχω ακούσει για νέα μέτρα, δεν ξέρω αν έχετε ακούσει εσείς''!!!
***
ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ τον κόσμο με απίστευτη φορολογία, έχει ξεράνει την ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ αγορά από την στιγμή που έχει σχεδόςν εξαφανίσει την αγοραστική δύναμη του κόσμου, οι μικρες επιχειρήσεις κλείνουν η μία πίσω από την άλλη, η ανεργία ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ήδη καλπάζει, μέσα σε 8 μήνες πήρε πάνω από τέσσερις φορές ''ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ'', που πιο μόνιμα ΔΕΝ υπάρχουν, ενώ διαβεβαίωνε ΠΑΛΙ οτι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα και μετά από όλα αυτά ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ! Πασόκοι να τον χαίρεστε.
***
Διάβασα ΕΔΩ σχετικά με ένα blog ''Αντιεξουσιαστών'' του πασόκ. Να πω την μαύρη αλήθεια μου μοιάζει περισσότερο για φάρσα. Πάντως αν κρίνω από ΑΥΤΗ την περίπτωση μπορεί να κάνω και λάθος οτι είναι φάρσα. Η περίπτωση που παρουσιάζω είναι κωμική και τραγική ταυτόχρονα. Το κωμικό της υπόθεσης είναι προφανές, το τραγικό από τη μία είναι οτι κάποια πράγματα μπορεί να έχουν απρόσμενη απήχηση σε μερίδες πληθυσμού και από την άλλη η άγνοια κινδύνου που έχει το συγκεκριμένο άτομο για την στοχοποίηση που μπορεί να δεχτεί από σκατοκέφαλους μη μπορώντας να διακρίνουν την ''ειδική μεταχείρηση'' (να το πω κομψα) που χρήζει η περίπτωση.

2 σχόλια:

  1. αντε ρε απερργοσπαστη, 1 μηνα 1 αρθρο. ουτε γκομενα δεν μας στηνει τοσο! τοσα συμβανουν, περαιωση, απεργιες, αντε πιασε δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή