Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ πασόκ...

ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ


Μέσα στη φτώχια και την εξαθλίωση που σπέρνει η πασοκική λαίλαπα, βγήκαν παγανιά οι ''κύριοι Γιώργηδες'' που δέχονται ''μόνο σοβαρές προτάσεις'' για δανεικά και είναι δε ΤΟΣΟ ''φερέγγυοι'' και ''σοβαροί'' που για να δεχτούν αυτές τις ''σοβαρές προτάσεις'' -που και καλά θα κάνουν το βαρύ πεπόνι για να τις δεχτούν- δίνουν για τηλέφωνα επικοινωνίας ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ και γραμμές ΥΨΗΛΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ 090!

Οι διαφημίσεις που παραθέτω, ΞΕΚΑΘΑΡΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΝ οικονομικών ''διευκολύνσεων'' είναι παρμένες από την σημερινή δωρεάν διανεμόμενη εφημερίδα City Press. Και ΔΕΝ είναι η μοναδική μέρα που παρουσιάζονται τέτοιου είδους διαφημίσεις καθώς οι εμφανίσεις τους πύκνωσαν και έγιναν σχεδόν καθημερινές στα free press έντυπα από τότε που έκλεισαν την στρόφιγγα οι τράπεζες που τις ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ με 28 δις του ''πακέτου Καραμανλή'' και άλλα τόσα του ΑΠΑΤΕΩΝΑ Τζέφρυ για να συνεχίσουν να είναι... ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ! Για να μην πώ για τα αυτοκόλλητα που βάζουν κάθε τόσο στις γειτονιές και τα τρικάκια στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων με ανάλογες ''διευκολύνσεις'' και με διάφορους ''κυρίους Οικονομόπουλους'' να δέχονται ΑΥΣΤΗΡΑ σοβαρές προτάσεις...

Πράγματι η κρίση προσφέρει ευκαιρίες, όπως μας λένε οι ''έγκριτοι'' αναλυτές των εφημερίδων για να χρυσώσουν το χάπι του εργασιακού μεσαίωνα που έφτιαξαν. Ευκαιρίες στον τομέα της τοκογλυφίας, της εκμετάλευσης της αγωνίας του κοσμάκη για να βρει μια δουλειά και να μην ζει ως επαίτης και φυσικά στον τομέα του ΤΖΟΓΟΥ που  ελαφρά τη καρδία έβαλε τζίφρα η πράσινη κυβέρνηση, για την οριστική θανάτωση της κοινωνίας.

Το πασόκ φαντάζει σαν τον λοχαγό από το εκτελεστικό απόσπασμα που ρίχνει την χαριστική βολή για να σιγουρευτεί οτι το θύμα πέθανε.

Και αντί οι απροκάλυπτα τοκογλυφικές διαφημίσεις να έχουν γίνει θέμα, να έχουν τρίξει και οι πέτρες και να έχουν πάει αυτούς τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που εκμεταλεύονται τον κόσμο και διαλύουν οικογένειες στο πιο βαθύ μπουντρούμι, Ο ΜΟΝΟΣ που κάνει αναφορά στο θέμα σε αυτή τη χώρα είναι ένας ''ψευδώνυμος'', εν δυνάμει ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ιστολόγος με ένα χαζό ψευδώνυμο. Η αφεντιά μου.

Αλλά να μου πείτε, η διαφορά μεταξύ των κυρίων ''Τάκηδων'' που δανείζουν αβέρτα και ζητάνε πίσω τα πολλαπλά και των πασόκων είναι η αδυναμία των πρώτων να κάνουν νόμο του Κράτους τις ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ πράξεις τους.

2 σχόλια:

  1. Τι είναι τούτα δω πάλι.
    Διαμεσολαβητές τραπεζών; Τι απάτη σκαρφίστηκαν;
    Πως μπορεί να σου βγάζει ο άλλος δάνειο από την τράπεζα που δεν μπορείς να βγάλεις μόνος σου;

    Θα τρελαθούμε παντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια Τζώρτζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή