Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Το βίντεο με την ομολογία του Βαλλιανάτου αφαιρέθηκε...

Όχι φυσικά από εμένα αλλά από τους διαχειριστές του διαδικτυακού καναλιού που το είχε στα αρχεία του. Με μια σύντομη ματιά στο google διαπίστωσα οτι η ανάρτηση σχετικά με την ομολογία του Βαλλιανάτου οτι παντελόνιαζε κονδύλια από τον ''ανθρωπιστή'' Τζόρτζ Σόρος, έχει αναπαραχθεί αρκετές φορές.

Τώρα ξέρω, θα γίνω κακόπιστος αλλά δε νομίζω οτι τους έπιανε πολύτιμο χώρο εκεί που ήταν αποθηκευμένο το βίντεο όπου η φιλοξενία του ήταν δωρεάν ανάλογη του youtube. Απλά για κάποιους είναι ταμπού να μιλάς για τις ''ακτιβιστικές'' δραστηριότητες (με το αζημίωτο όπως είπαμε ελέω του ''ανθρωπιστή'' Σόρος) τύπων σαν τον Βαλλιανάτο.

Είναι απορίας άξιο βέβαια το ΠΩΣ και δεν προσβάλλονται οι ''αριστερές'' ευαισθησίες κάποιων όταν ακούνε τους διάφορους Βαλλιανάτους - ''υπερασπιστές'' των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να παραδέχονται οτι τα παίρνουν από τον Σόρος που στην κυριολεξία υποθηκεύει ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων με τα χρηματιστηριακά του παιχνίδια. Πόσο καλές προθέσεις να έχει άραγε ο Σόρος; Αλλά είπαμε ο Βαλλιανάτος δεν εξετάζει απο ΠΟΥ θα βρει λεφτά για τους ''ακτιβισμούς'' του. ΕΤΥΧΕ και τα έδινε ο Σόρος και τα πήρε. Σαν να λέμε ''είδε φως και μπήκε''.

Καλό είναι ο Βαλλιανάτος να κάνει κάτι πραγματικά ανθρωπιστικό. Να βγάλει έναν οδηγό και να τον μοιράσει στους κατά τόπους ΟΑΕΔ για να μαθαίνουν οι περίπου ένα εκατομμύριο άνεργοι της χώρας μας ΠΟΥ και ΠΩΣ μοιράζουν λεφτά οι ''φιλάνθρωποι'' τοκογλύφοι τύπου Σόρος για να πάνε να πάρουν κι αυτοί.

Όπως και να' χει, με όποια λογική και να αφαίρεσαν το βίντεο, το σημαντικό είναι οτι ΕΥΤΥΧΩΣ δεν τρέφω καλή πίστη οτι ένα τέτοιο αποδεικτικό στοιχείο θα μπορούσε να φιλοξενείται για πάντα (έστω και αν υπάρχει από το 2009 στο ίντερνετ!) ειδικά όταν γίνεται ξεβράκωμα στην υποκρισία των ''Βαλλιανάτων'' που με υφάκι ''εντάξει δεν τρεχει τίποτα'' λένε στα ίσια οτι ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ από διεθνείς μεγαλοαπατεώνες σαν τον Σόρος, και έτσι φρόντισα να κατεβάσω και να κρατήσω αυτό το βίντεο.

Έτσι λοιπόν σας διαβεβαιώνω οτι είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, αυτό το βίντεο έχει ήδη ανέβει ΞΑΝΑ στην σχετική ανάρτηση του blog (ΕΔΩ), σύντομα θα ανέβει και στο youtube και γενικά υπόσχομαι οτι το συγκεκριμένο βίντεο με τον χαμερπή Βαλλιανάτο να παραδέχεται οτι τα παίρνει από τον Σόρος θα παίζει ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου