Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

''ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ'' ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!
Κατακαλόκαιρο βρήκαν οι ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΙ του πασόκ να επιτεθούν στους ταξιτζήδες. Στρατηγικά άριστη χρονική επιλογή, καθώς από τη μια οι πλατείες και οι δρόμοι άδειασαν αποφεύγοντας έτσι τα πολλαπλά μέτωπα και από την άλλη η ιερή αγελάδα του τουρισμού που μπροστά της πρέπει να αναστέλλεται η αποιαδήποτε αντίδραση ή ακόμα και πολιτική ελευθερία εις το όνομα της έξωθεν καλής εικόνας της χώρας.

Φαντάζομαι ανάλογα και μεγαλύτερα προβλήματα στον τουρισμό θα είχαν δημιουργηθεί στην Αίγυπτο από τις πολυάνθρωπες κινητοποιήσεις ή στην Γαλλία που είχαν κλείσει επί βδομάδες διυλιστήρια και κεντρικές οδικές αρτηρίες. Αν είχε επιλέξει ο Πρετεντέρης την αναψυχή του σε αυτές τις χώρες θα είχε γράψει κάποιο πύρινο άρθρο στα ''ΝΕΑ'' για τους ανεύθυνους απεργούς-διαμαρτυρόμενους αυτών των χωρών...

Έτσι και οι ταξιτζήδες έχοντας απέναντί τους τον πασοκικό αγριανθρωπισμό και την εκστρατεία κατασυκοφάντησής τους ως ΡΕΤΙΡΕ (!), ανάλογης με αυτήν που υπέστησαν οι φορτηγατζήδες, καλούνται να μην βγάλουν άχνα, να γυρίσουν στο τιμόνι με σκυμένο το κεφάλι για να μην ''πληγεί ο τουρισμός'' και να καθήσουν σε ένα ''τραπέζι διαλόγου'' που οι αποφάσεις είναι προειλημμένες και να δεχτούν την οικονομική καταδίκη τους με σηκωμένα τα πόδια. Οι ταξιτζήδες με λίγα λόγια καλούνται να παίξουν τον ρόλο του κερατά και δαρμένου!

Εντάξει. Πασόκε της γειτονιάς, αύριο αν έρθω και σου σπάσω την πόρτα με βαριοπούλα μην βγεις να διαμαρτυρηθείς γιατί έχουμε τουριστική περίοδο...

Ταξιτζήδες, δυστυχώς ο αγώνας σας είναι ήδη ξεπουλημένος όπως ήταν και ο αγώνας των φορτηγατζήδων που τα βρήκε η ηγεσία τους, δηλαδή ο Τζωρτζάτος, με τον Ρέππα. Είναι όμως υποχρέωσή σας να αγωνιστείτε για την τιμή των όπλων, να χτυπήσετε την γροθιά στο μαχαίρι και να δείξετε ΚΑΙ εσείς οτι ο καιροί της απεργίας-αργίας έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου