Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ

ΙΔΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ
Υ.Γ.: Αλήθεια πασοκισμένα, απο την συνεργασία (έστω σύμπνοια) του Καρατζαφέρη με το πασόκ ποιος προκύπτει οτι μετακινήθηκε πολιτικά; Ο Καρατζαφέρης προς τα αριστερά ή το πασόκ προς τα δεξια; Υπάρχει ΜΟΝΟ μια απάντηση, αλλά είστε τόσο άθλια πασοκόμουτρα που ο κόσμος γύρω σας καταρρέει κι εσείς ψάνεται καλές προθέσεις από μια κυβέρνηση που εκτελεί συμβόλαια.

Υ.Γ. 2.: Πασόκοι ένα να ξέρετε. Φυλάξτε το τομάρι σας και τραβηχτείτε όσο είναι καιρός. Μια φορά έχαψε ο κόσμος οτι ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ το πασόκ, μαζί κι εσεις για την κατάσταση της χώρας. Όταν αποδειχτεί ο ρόλος του πασόκ και θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες μετά δεν θα υπάρχει ''ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ οτι θα φτάναμε σε αυτή την κατάσταση'' και ''τελικά μας κορόιδεψε το πασόκ''. Τέρμα τα δίφραγκα! Τότε ΜΑΚΑΡΙ να σας φτύνουν ή να σας πετάνε σκατά ΜΟΝΟ. Μακάρι για εσάς...
_________________________________
Πηγή video



3 σχόλια:

  1. Κατάντια να βάζεις βίντεο από το JR . Εκεί μέσα όλοι τους είναι φασιστοκυνηγοί .Πω!! τρόμαξα… Για πες μου τώρα φίλε απεργοσπάστη . Αν δεν παίρναμε τα λεφτά από τους τοκογλύφους του ΔΝΤ θα πτωχεύαμε . Εσύ τι λες ; για να ακούσουμε την οικονομική σου ανάλυση για την σωτηρία μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε αδερφε ανώνυμε, τωρα μη δουλευόμαστε. δε μας έσωσε το ΔΝΤ. τοσες περικοπές γινίκανε, αύξηση φπα και πόσα ακόμα έχουν να ακολουθήσουν. τις συνδρομές όμως στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ αμφιβάλω αν σταματήσαμε να τις δίνουμε. Και για να δουμε αν θα γίνει και γιουροβίζιον φέτος. Πες έστω οτι η γιουροβίζιον είναι ασήμαντο γεγονός, για τα δυο πρωτα τι εχεις να πεις. Και στη τελική αυτή η κολοχώρα μια ζωή με δανικά θα ζει???? επίσης σήμερα στις ειδήσεις αν δε με γέλασαν τα αυτιά μου άκουσα οτι το δημόσιο χρέος διογκώθηκε. Ο Γιωργάκης θα μας καθίσει στο καφά το ΔΝΤ, θα πουλήσει όσο όσο ότι απέμεινε απο δημόσιες υπηρεσίες, θα ανοίξει τους δρόμους στις πολυεθνικές στην Ελλάδα και μετά θα την κάνει με ελαφρά για Αμέρικα. Αν ήθελε να κάνει όντως κάτι θα μπορούσε να πει σε όσους έχουν εμπλακεί με μίζες, και είναι γνωστοί, κόψτε το λαιμό σας, τόσα πήρατε, τόσα θα φέρετε πίσω.

    παρεπιπτόντως, απεργοσπάστη, δε μου αρέσει το ύφος του νέου site. στο προηγούμενο ήσουν πιο συγκρατημένος και ανέλυες επιχειρήματα. Σε αυτό όλο βρισιές διαβάζω. Μην ρίχνεις το επίπεδο, κανείς δε θα δώσει σημασία. συνέχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ δεν θέλω το ΔΝΤ αλλά δίχως αυτούς δεν θα είχαμε ούτε μισό ευρώ φίλε .
    Και ρωτώ τον απεργοσπάστη . Το σύνθημα ¨Ξεσηκωμός για να μην Πτωχεύσει ο Λαός¨ δεν είναι λαϊκίστικο;
    Απεργοσπάστη
    Ξέρεις τι πάει να πει χρεοκοπεί ένα κράτος ;
    Μην γίνεσαι prezatv .. μιλα με επιχειρήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή