Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΠΟΛΥ πασόκ...

ΤΥΦΛΩΝΕΙ

Αν είσαι εκτός τόπου και χρόνου, αν έχεις ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα πέρα από το ασφαλές περιβάλλον της Ιπποκράτους, αν έχεις εμποτιστεί με την πασοκική πολιτική κουλτούρα και από πουθενάς και άσχετος στα ΠΑΝΤΑ,  βαφτίζεσαι στην κολυμπίθρα του πασόκ ''μετριοπαθής'', ''σοσιαλιστής'' και ''κουλτουριάρης'', τότε είσαι ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ''παραπολιτικός''.

Όπως θα έχετε καταλάβει οι υποψιασμένοι, το κουτάβι της Ιπποκράτους και ψηφιακός αφισσοκολλητής του πασόκ, ο διαχειρηστής του blog ''ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ'' ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά ο πασοκισμός του ξεχειλίζει απ' όλες τις μπάντες, η ΑΓΝΟΙΑ του και ο πολιτικός αναλφαβητισμός του βγάζει μάτια και η προσπάθεια πηθικισμού του τρόπου γραφής των ''ειδώλων'' του της δημοσιογραφίας όπως του Πρετεντέρη και του Μανδραβέλη εκπέμπει μια απίστευτη γελοιότητα.

Πάμε να δούμε το ''άρθρο παρέμβαση'' του ''παραπολιτικού'':
Tο Ασφαλιστικό νομοσχέδιο ψηφίστηκε, η βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων εξασφαλίστηκε και τα ΜΜΕ μαζί με τα απολιθώματα της Μεταπολίτευσης προδικάζουν το τέλος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Τώρα σύμφωνα με τον ''παραπολιτικό'' τον ''δέσαμε τον γάιδαρο'' και ΣΩΘΗΚΕ το ασφαλιστικό μας σύστημα! Απόδειξη; Χρειάζεται; Το άκουσε στην Ιπποκράτους το μεταφέρει ατόφιο. Πέρα από την μαλακία που δέρνει τον ''παραπολιτικό'', για τον κάθε εκπαιδευμένο πασόκο αυτό που φταίει για την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων είναι ΜΟΝΟ ''τα λαμόγια που τα' φαγαν''. Στην πραγματικότητα το τζογάρισμα και η ληστεία των αποθεματικών των ταμείων ήταν απλά ένας ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ της διάλυσής τους που την εξασφάλισαν διαχρονικά οι κυβερνήσεις πασόκ και ΝΔ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως οτι ακόμα και το τζογάρισμα των αποθεματικών των ταμείων στο Χρηματιστήριο δεν έγινε με αποκλειστική ευθύνη των ''αλεξιπτωτιστών'' και αποτυχημένων πολιτευτών που διόριζαν στα ταμεία οι ''πράσινοι'' και οι ''βένετοι'' αλλά οι αποφάσεις για να παιχτούν τα λεφτά των ασφαλισμένων στο χρηματιστήριο όπως και η ΑΥΞΗΣΗ του ποσοστού που θα ''παιζόταν'' από τα αποθεματικά έγιναν με ΝΟΜΟΥΣ που έφτιαχνε το πασόκ, ο ίδιος καρκίνος που μας κυβερνά και σήμερα.

Πέρα όμως από το τζογαρισμα  που είπαμε οτι ειναι καταλύτης της διάλυσης των ταμείων, οι αντεργατικές ρυθμίσεις κατά κύριο λόγο του πασόκ (και ότι πρόλαβε η ΝΔ) είναι η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ αιτία διάλυσης. Οι ελαστικές μορφές εργασίας για να ''τονωθεί η ανταγωνιστικότητα'' και η έξαρση της μαύρης εργασίας στέρησαν και στερούν από τα ταμεία ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσά ασφαλιστικών εισφορών.

Ψιλά γράμματα αυτά για τον ''παραπολιτικό''. Αλλά αν κρίνω από αυτό που λέει στις ίδιες τρεις αράδες οτι ''τα ΜΜΕ προδικάζουν το τέλος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ'' μάλλον 8 μήνες τώρα ή μένει μόνιμα στην Ιπποκράτους ή στο εξωτερικό αλλιώς αν είχε επαφή με την πραγματικότητα θα είχε διακρίνει οτι ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα ΜΜΕ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ΠΡΟΩΘΟΥΝ και στηρίζουν τα μέτρα της κυβέρνησης πασόκ ακριβώς για τον λόγο οτι τα νέα μέτρα χτυπάνε τον απλό Λαό και αφήνουν τους καναλάρχες - εργολάβους - εφοπλιστές στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ γιατί αυτοί προσφέρουν ''θέσεις απασχόλησης''. Όσο γι' αυτό το τσιτάτο που λέει για ''απολιθώματα της μεταπολίτευσης'' μάλλον στο πασόκ που εργάζεται ο ''παραπολιτικός'' κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν μπαίνω στον κόπο να το σχολιάσω παραπάνω.

Παρακάτω γράφει:
Ένα τέλος προδιαγεγραμμένο καθώς πρόκειται για μια "κυβέρνηση Τσολάκογλου", αντιδημοκρατική "όπως η Χούντα" και πάνω από όλα "νεοφιλελεύθερη". Έχω την εντύπωση ότι η λέξη "νεοφιλεύθερος" όπως κάποτε η λέξη "κομμουνιστής". Όπως όλοι όσοι έλεγαν κάτι έξω από το τρίπτυχο "Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια" ήταν "κομμουνιστές", έτσι και σήμερα όσοι προχωρούν σε ριζικές τομές ή υποστηρίζουν κάτι έξω από τα τετριμμένα, είναι "νεοφιλεύθεροι" και "γεράκια του ΔΝΤ".
Όπως έχω ξαναπεί όλους αυτούς τους ''καλοπροαίρετους'' με το πασόκ και όλα τα μαντρόσκυλα, σαν τον ''παραπολιτικό'', που στηρίζουν απροκάλυπτα αυτήν την πράγματι προδοτική κυβέρνηση πασόκ θα τους ξεπεράσουν οι εξελίξεις γιατί απλά ζούν ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Η πραγματικότητα που διαβάζουν και βλέπουν στις κυριλέ και δήθεν ''νηφάλιες'' εφημερίδες τους και στα πασοκοκάναλά τους ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ. Και το τραγικό είναι οτι από πασοκισμένους και έμμισθους δεν περιμένεις κάτι άλλο, το πασόκ είναι το παρόν και το μέλλον τους, οι υπόλοιποι ΔΕΝ μπορούν να καταλάβουν το μεθοδευμένο σχέδιο του πασόκ;

Δεν μπορούν να πιάσουν ΟΥΤΕ ΚΑΝ το νήμα των εξελίξεων και να δούν κάποια πράγματα; Ας ξεπεράσω το ''τα λεφτά υπάρχουν'' μην χάνουμε τον χρόνο μας. Από αυτό και μόνο ή ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ την πολιτική απάτη ή βρίσκεις προφάσεις για να την διακαιολογείς. Πάμε παρακάτω: το πασόκ ξεκίνησε εφαρμόζοντας τα νέα μέτρα παραμυθιάζοντας τους ''καλοπροαίρετους'' οτι θα είναι προσωρινά, βγείτε και ρωτήστε κάποιον και να σας πει ειλικρινά αν πιστεύει ΤΩΡΑ οτι τα μέτρα είναι προσωρινά. Ακόμα και τον ''παραπολιτικό'' να πετύχετε θα σας πει όχι.

Μετά χτύπησε τους δημοσίους υπαλλήλους δήθεν για να αποκαταστήσει την αδικία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και βρήκε αρκετούς υποστηριχτές μέσα στην κοινωνία ΜΗΝ βλέποντας οτι τα επόμενα θύματα θα ήταν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΕΡΑΙΤΩΣ! Μέσα σε 8 μήνες πέρασε ένα σωρό ''έκτακτα μέτρα'' που τα έχουμε χάσει με το μέτρημα, μέσα στα οποία ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΝ ΦΠΑ καταφέρνοντας να μειώσει την κατανάλωση με τελικό αποτέλεσμα φτωχότερους πολίτες και ΠΕΝΙΧΡΗ αύξηση εσόδων για το κράτος. Και ενώ πέρασε το νέο ασφαλιστικό μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα παίρνοντας αποφάσεις για γενιές ολόκληρες για το 2011 το πασόκ ετοιμάζεται να αλλάξει κατηγορία φορολόγησης για ορισμένα προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως το ΨΩΜΙ και τα ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ τα οποία θα έχουν πια ίδια φορολόγηση με το χαβιάρι! Όταν λέω οτι οι υποστηριχτές του πασόκ ζούν στον κόσμο τους το πιστεύω βαθύτατα.

Πιο κάτω γράφει:
Το παράδοξο είναι ότι όλοι αυτό το περίφημο "μέτωπο αντίστασης" κατά των "δοσίλογων" του ΠΑΣΟΚ αποτελείται από το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ που πίνει τσίπουρα φορώντας ζιβάγκο, από την "κοινωνικά φιλελεύθερη" Νέα Δημοκρατία που ξέρει το μαγικό κόλπο να μας βγάλει από την κρίση μέσα σε μόλις 2 χρόνια, από το μουσειακό ΚΚΕ κι από ένα κομμάτι της κομμουνιστικής Αριστεράς που δεν εκπροσωπείται από το ΚΚΕ και στεγάζεται μάλλον στο ΣΥΡΙΖΑ.
Και αυτό το κομματάκι όπως και το παραπάνω είναι για πέταμα. Ενώ ειρωνεύεται ο καπετάν μαλάκας ΚΑΘΕ αντίσταση τηςκοινωνίας, λες και έπρεπε την ώρα που τα ξηλώνουν όλα εσύ να ανοίξεις και τα πόδια, τσουβαλιάζει μέσα σε λίγες γραμμές την εσωκομματικη αντιπολίτευση του πασόκ (δεν στρέφεται πρώτη φορά εναντίον εσωκομματικών αντιπάλων του Τζέφρυ), τη ΝΔ που όταν πήγε να περάσει ίδιες ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό αυτός και ο συρφερτός του δάγκωναν και τα τσιμέντα (ο Τζέφρυ τότε κατέβαινε και σε πορείες αλά μπρατσέτα με άλλους βρωμοπασόκους), το ΚΚΕ που στο ''έτσι'' το αποκαλεί μουσιακό είδος και έριξε και μια ζαριά και κατέληξε οτι όσοι ανήκουν στην ''κομμουνιστική Αριστερά'' ΜΑΛΛΟΝ βρίσκουν πολιτική στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ! Γαμάτη ανάλυση; Τόσα αυθαίρετα συμεράσματα ούτε σε καφενέ δεν θα πετύχετε.

Θα σταθώ λίγο ακόμα εδω. Στην εσωκομματική αντιπολίτευση του πασόκ ηγείται ο τότε συγκεντρωσιάρχης του Ανδρέα Παπανδρέου. Βρε ''παραπολιτικέ'' είσαι τόσο χαμερπής που φτύνεις εκεί που έγλυφες και μη μου πεις οτι αποκηρρύσεις την ΤΟΤΕ ανευθυνότητα του πασόκ. Και έπειτα λες ειρωνικά για τη ΝΔ οτι ''ξέρει το μαγικό κόλπο να μας βγάλει από την κρίση μέσα σε μόλις 2 χρόνια''. ΒΡΕ μαλάκα με πατέντα ξέχασες το ''τα λεφτά υπάρχουν'' και τόσο γρήγορα διαψεύδεις τον ''ηγέτη'' σου που έχει πει:
οι θυσίες θα πιάσουν τόπο. Σε τρία χρόνια θα έχουμε εξυγιάνει τα δημόσια οικονομικά της χώρας. Θα έχουμε πετύχει την παραγωγική ανασυγκρότηση, τον διοικητικό εκσυγχρονισμό και την πολιτική ανόρθωσή της. Σε τρία χρόνια, ίσως και νωρίτερα, η Ελλάδα θα είναι μια χώρα αξιόπιστη, με κύρος και με ελπιδοφόρο το μέλλον για τους πολίτες της
Είσαι μεγάλος... ΤΙ μεγάλος αφήνω να το συμπληρώσουν οι νοήμονες και οι μη πασοκισμένοι.

Πιο κάτω λέει:
Όλοι αυτοί οι περιστασιακοί σύμμαχοι λένε στον κόσμο ότι το ΠΑΣΟΚ κόβει τις συντάξεις. Δεν λένε όμως ότι το δίλημμα ήταν καθόλου συντάξεις ή μειωμένες συντάξεις. Δεν λένε ότι επιτέλους λύθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα του ελληνικού κράτους. Δεν λένε ότι ολοκληρώθηκε μια μεταρρύθμιση που για δεκαετίες ήταν ταμπού. Δεν λένε ότι το νέο σύστημα ασφάλισης αποδεσμεύει το κράτος από καθηλωτικές δυσλειτουργίες που μας κρατούσαν για χρόνια δέσμιους.
Το οτι το πασόκ τα παίρνει από αυτούς που ΔΕΝ έχουν δεν το λέει. Προφανώς ΚΑΙ ο ''παραπολιτικός'' θεωρεί απόλυτα ρεαλιστικό να υπάχουν επιχειρηματίες οι οποίοι τον καιρό της ''ανάπτυξης'' ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ με τα καρτέλ και τα καπέλα που έβαζαν στις τιμές των προϊόντων εις βάρος του κοσμάκη, και τώρα που ήρθαν τα δύσκολα με ΔΙΚΗ τους υπαιτιότητα και των πολιτικών που τους αβάνταραν και τους αβαντάρουν ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠ' ΕΞΩ!

Θεωρεί ΑΠΟΛΥΤΑ ρεαλιστικό ο ''παραπολιτικός'' από την όποια οικονομική ''ενίσχυση'' που δόθηκε στην Ελλάδα να δίδονται ΠΑΛΙ λεφτά στις τράπεζες για να συνεχίσουν να είναι... ιδιωτικές, γιατί όπως έχουμε εμπεδώσει ο ''κρατισμός είναι καταστροφικός''.

Και πέρα από αυτά επειδή ο ''παραπολιτικός'' σε αυτό το πασοκικό ξερατό που το ονομάζει άρθρο κεντάει με την μαλακία θέλει (πέρα από αυτά που ανέφερα και την εφιαλτική οικονομική πραγματικότητα που δημιούργησε το πασόκ και περιέγραψα παραπάνω) ουσιαστικά να πούμε ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους βρωμοπασόκους επειδή ''ολοκληρώθηκε μια μεταρρύθμιση που για δεκαετίες ήταν ταμπού'' και επειδή ''το νέο σύστημα ασφάλισης αποδεσμεύει το κράτος από καθηλωτικές δυσλειτουργίες που μας κρατούσαν για χρόνια δέσμιους''. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ;

Ρε ''παραπολιτικέ'' το τελευταίο τσιτάτο, αυτό με τις ''καθηλωτικές δυσλειτουργίες'' ΑΠΟ ΠΟΥ το ξεσήκωσες ρε αγόρι μου; Πες την αλήθεια σε παρακαλώ αν δεήσεις και απαντήσεις σε ΚΑΤΙ από όλα αυτά που σου σούρνω.

Και τελειώνει το μαρτύριο της άγνοιας λέγοντας:
Δεν εκπλήσσομαι όμως. Βαφτίζοντας μεταρρυθμίσεις τις διαφορές μικροαλλαγές, μας έκαναν να πιστεύουμε ότι μεταρρυθμίσεις είναι μονάχα οι αυξήσεις των μισθών και οι προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων. Δεν υπάρχει όμως μεταρρύθμιση χωρίς κοινωνικό κόστος, δεν υπάρχουν ανώδυνοι τοκετοί. Άλλοι φωνάζουν γιατί δεν θέλουν να κάνουν καμια θυσία. Προτιμώ να φωνάζω για να πιάσουν τόπο οι θυσίες μου...
Κοιτάξτε τι γίνεται. Αυτά που γράφει στην παραπάνω παράγραφο ο ''παραπολιτικός'' είναι απόλυτα φυσιολογικό να τα υποστηρίζει ο ίδιος, αφενός επειδή είναι βρωμοπασόκος και έμμισθος και αφετέρου επειδή είναι εντελώς λάχανο στην πολιτική τόσο που θα μας πει στο τέλος οτι ο Τζέφρυ είναι σοσιαλιστής. Αλλά αλλο είναι το θέμα, Έχουν καταφέρει να πείσουν αρκετό κόσμο οτι από την στιγμή που τα μέτρα είναι σκληρά για τον Λαό συνεπάγεται οτι ο Τζέφρυ και η ληστοσυμμορία του είναι ''πολιτικοί που δεν διστάζουν να σπάσουν αυγά'' οτι επειδή σε χτυπάνε από κάτω ''δεν είναι το στυλ λαϊκιστών πολιτικών που είχαμε συνηθίσει''. Ο ''παραπολιτικός'' ουσιαστικά λέει αυτό που εντέχνως φέρνουν γύρω γύρω οι παπαγάλοι αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει το ίδιο γιατί όπως είπαμε είναι εντελώς λάχανο: οτι πρέπει να τους πούμε και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι΄αυτά που μας κάνουν.

Και όχι μόνο αυτό, αν ο φτωχός βρει κάποιον που να υπερασπίζεται τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ του, αυτός που το κάνει στιγματίζεται ως λαϊκιστής ενώ παράλληλα αν κάποιος δημοσιογράφος σαν τον Μπάμπη Παπαδημητρίου από τον ΣΚΑΪ ή πολιτικός σαν τον Καρατζαφέρη υπερασπίζεται λυσσαλέα το δίκιο του αφεντικού είναι αυτόματα ''ψύχραιμος αναλυτής'', ''δημοσιογράφος / πολιτικός που λέει αλήθειες πέρα από λαϊκίστικες κορώνες'' κλπ
Μήπως ήρθε οι ώρα να τα ξεμπερδέψουμε;

13 σχόλια:

  1. http://ksipnistere.blogspot.com/2010/07/logs.html?

    εδω τα λεω ολα!

    αυτοι ειναι οι εμμισθοι πασοκοι μπλογκερς!

    http://ksipnistere.blogspot.com/2010/07/blog-post_2203.html

    o parapolitikos απανταει ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ υβριζοντας τους αριστερους!

    φαινεται απο την αγραμματοσυνη του..ειναι αποφοιτος ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ εχει γραψει το φιμοτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε διάβαζα και θα σε διαβάζω και εδώ..
    καλορίζικο λοιπόν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o parapolitikos ειναι υπαλληλος στο γραφειο του πασοκου Ν.ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ!το ειχε καταγγειλειο δημοσιογραφος ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκανα καταγγελια στην κυρια λιανα κανελλη για τις βρισιες και τις απειλες που εκτοξευει εναντιον της ο παραπολιτικος της ιπποκρατους!ελπιζω να κανει κατι γιατι ο αληταρας εχει ξεφυγει τελειως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βραζω με τον αληταρα!βραζω!
    σε οτι σχολιο κανω μου το σβηνει και με βριζει
    μου λεει πως ειμαι πληρωμενος του περισσου,βρωμοκομμουνιστης και τετοια

    να,δειτε παλι σημερα η παραπολιτικη υβριζει και ειρωνευεται την κανελλη επειδη εβγαλε στην βουλη εναν λογο που ταπωσε τους πασοκους

    http://www.parapolitiki.com/2010/07/blog-post_09.html

    τον κατηγγειλα εδω! http://ksipnistere.blogspot.com/2010/07/logs.html

    στειλτε και εσεις μια καταγγελια ή μια αναρτηση σας γιατι δεν με πιστευουν οτι λεω αληθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολα τα " πολυ " τυφλωνουν...Δεν εχει μονοπωλειο το ΠΑΣΟΚ ...Η τυφλωση των αλλων ορατη, η δικη μας , σπανια ορατη...Καλα " ανοιχτα ματια " λοιπον , σε ολους μας ! Καλησπερα ! Αντιγονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ksipnistere έχεις δίκιο

    Ο παπαρα-πολιτικός είναι μεγάλος πασόκος και έμμισθος του πασόκ. Τώρα πως του πάει η καρδιά και κατακρίνει τον ''καταστροφικό κρατισμό'' που ουσιαστικά τον θρέφουν αυτοί που κατάντησαν το κράτος - καταστροφή, ΔΕΝ ξέρω.

    Άβυσσος η ψυχή του πασόκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντιγόνη μου αρέσει το τακτ σου.

    Χτυπάς το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος. Δεν αμφιβάλλω οτι και οι ''κουκουέδες'' είναι / είμαστε (παρ'το όπως θες) λίγο άκαμπτοι μερικές φορές.

    Πάντως από την πλευρά σου δεν έχω δει ούτε μια φορά για δείγμα να πεις οτι ''ΕΚΕΙ'' το πασόκ είπε ψέμματα η εν πάσει περιπτώσει έκανε κάτι στραβά και να ακολουθεί ΤΕΛΕΙΑ. Συνήθως ακολουθεί ένα ''μήπως'', ένα ''αλλά'' κλπ

    Δεν λέω να μην κρατάμε και μια πισινή σε αυτά που ακούμε αλλά δεν γίνεται να πατάμε πάντα σε δυο βάρκες και προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ ΤΟΣΗ πολύ ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ στις ενέργειες μιας κυβέρνησης που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ανέβηκε στην εξουσία με ψέμματα και έχει πεί ΠΟΛΛΑ ακόμα από την εκλογή της και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς τι η ανακαίνιση; Μια χαρούλα δεν περνάγαμε και πρίν; Αυτές οι αλλαγές έχουν αρχίσει να με αγχώνουν. Απο τότε που άκουσα το "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε" κάθε αλλαγή την θεωρώ ύποπτη! Για να φανταστείς, με ανάγκασες βρε αδερφέ να πατήσω ξανά το αστέρι με τα αγαπημένα για να σε αποθηκεύσω. Τελοσπάντων σε συγχωρώ.
    Αντε και καλή (καινούργια)αρχή!!
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχω τελειώσει ούτε το Δημοτικό. Από 5 χρονών με πήραν στο ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδομάζωμα ε; Τι τραβάς κι εσύ βρε παιδί μου... Σαν τους κουκουέδες και αυτοί σε πήραν με το ζόρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νίκο

    Ορίστε, έκανα μετά από σχεδόν 3 χρόνια μια αλλαγή και αμέσως μουρμούρα.

    Και μετά κατηγορώ τον παραπολιτικό που λέει τους κουκουέδες και συνολικά όποιον θεωρεί ΑΡΙΣΤΕΡΟ, σκουριασμένους και απολιθώματα της μεταπολίτευσης...

    Καλωσήρθες πάντως και στη νέα αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτοκονσερβοτουτάδικη σφηκοφωλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή