Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

"Δική σου η Ακρόπολη με 1600 ευρώ"

Αντιγράφω από το "Πρώτο Θέμα"
Σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα υπό τον τίτλο "η Ακρόπολη προς ενοικίαση", η Yeni Safak αναφέρει ότι η Ελλάδα που δίνει μάχη με την οικονομική κρίση αποφάσισε να ενοικιάζει τους ιστορικούς χώρους σε εταιρείες κινηματογραφικών ταινιών και διαφημίσεων. "Η πρώτη εφαρμογή θα ξεκινήσει από την Ακρόπολη", σύμφωνα με την εφημερίδα και στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο καθένας που έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει 2.000 δολάρια την ημέρα θα μπορεί να κάνει ιδιωτικές κινηματογραφήσεις μέσα στους ιστορικούς χώρους...
Πού είναι τώρα οι ηθικολόγοι δημοσιογράφοι, οι πολιτικά ορθοί δημοσιολόγοι  και αναλυτές (ο Θεός να τους κάνει) που ανησυχούν για την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό  και όλες οι κοπριές της πολιτικής και της παραπολιτικής που ΕΓΚΑΛΟΥΝ το Π.Α.ΜΕ όταν σηκώνει πανό στην Ακρόπολη;

Φυσικά η ερώτηση είναι ρητορική γιατί δεν περιμένω κάτι παραπάνω από τον εσμό των καθεστωτικών ηθικολόγων και θεολόγων της αγοράς. Οι αντιφάσεις τους είναι ανάκλαση των αντιφάσεων του ίδιου του συστήματος που υπηρετούν. Το ηθικό ανάστημα και το πολιτικό μέγεθος όλων αυτών των φαρισαίων -αν ασχοληθούμε ελάχιστα- μπορούμε να το δούμε δειγματοληπτικά σε ορισμένα πρόσωπα από αυτούς.

Ο Γιακουμάτος παράδειγμα, που όσο ήταν παχιές οι αγελάδες ήταν ο "πατριώτης δεξιός" με το κουμπούρι* που θα έδειωχνε όποιον αλβανό θα έμπαινε στο σπίτι του, ΣΗΜΕΡΑ έρχεται να συμβάλλει στον πολιτικά ορθό δημόσιο διάλογο για την κατάσταση της οικονομίας και προτείνει να νοικιαστεί η Ακρόπολη.

Όσο για την εξόχως "πατριωτική" αστική τάξη της χώρας χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του κυρίου "JUMBO", ενός από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς προϊόντων από την Κίνα, που έκανε την πλέον προωθημένη πρόταση να ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ Ακρόπολη, Όλυμπος και νησιά.

Το μόνο καλό που προκύπτει από όλα αυτά τα γεγονότα είναι οτι βοηθούν να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στο μυαλό του κόσμου σχετικά με τους εμπόρους της "ηθικής" και του πατριωτισμού.
_______________________

*- «Θα τον πλακώσω στο ξύλο όταν τον ξαναδώ στη Βουλή. Θα τον πυροβολήσω!».
Το 1998, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ζωσμένος με ένα πιστόλι, απειλεί μπροστά στις κάμερες τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γ. Ρωμαίο, επειδή του διέρρηξαν το σπίτι.

4 σχόλια:

  1. ΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΑΝΟ (ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΚΕ)ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ?
    ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ?
    ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το ΚΚΕ έχει το δικαίωμα ο ιδαιολογικός απόγονος των ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ όχι. Το ΚΚΕ έχυσε κάποτε αίμα και αν τώρα έχει γίνει ένα μισοεπαναστατικό/μισοβολεμένος κόμμα δεν σημαίνει ότι ο κόσμος που το ακολουθεί δεν έχει καλύτερη κρίση από τους Καρατζαφεραίους. Και που σαι λεβέντη στην κυβέρνηση μαύρου μετώπου είναι το ΛΑΟΣ όχι το ΚΚΕ. Αει πάνε τρέχα στον Κουβέλη τώρα. Σου άρεσε; Και βέβαια σου άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO AN O ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ (ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ sic) ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΚΕ!
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ KAI ΤΟΥ POL POT
    TOY ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΡΙΜΠΕΤΡΟΦ ΜΟΛΟΤΟΦ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΑΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ
    ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ
    ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ (ΔΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΛΩΡΑΚΗ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ

    ΥΓ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΙΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την ρητορική ερώτηση που έκανες στο πρώτο σχόλιο.Μόνο με ρητορικές ερωτήσεις μπορείς να δικαιολογήσεις τον Καρατζαφέρη.Εμείς σε αυτήν την ανάρτηση δεν συζητάμε αν είναι σωστό ή όχι να ανρτώτονται πανό στην Ακρόπολη,ξεσκεπάζουμε την αχαλίνωτη υποκρισία των πατριδοκάπηλων που θίγονται μόνο από το Π.Α.ΜΕ ενώ όταν η Ακρόπολη βγαίνει στο σφυρί δεν βγάζουν άχνα και επικροτούν.Ο Καρατζαφέρης θα μπορούσε να σηκώσει μόνο ένα πανό στην Ακρόπολη ,αυτό που θα έγραφε την τιμή της.Τώρα όσον αφορά το αντικουμουνιστικό παραλλήρημά σου(λάσπη στον ανεμιστήρα)αυτό το blog είναι αντίθετο και με το σταλινισμό και με την νεοταξική αριστερά(πράγμα που είναι εξόφθαλμο,μόνο ηλίθιοι δεν το βλέπουν).Άλλο βέβαια κριτική και πολεμική στα καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού και στο σταλινισμό και άλλο φαιός αντικουμουνισμός και άκριτη παραδοχή κάθε υστερικής αρλούμπας που κατεβάζει το κεφάλι του κάθε ασφαλίτη προβοκάτορα.Για τέτοιου είδους λασπολογία(άκου παιδομάζωμα,ο Γ.Παπαδόπουλος μίλαγε έτσι)τράβα στην Εστία, στην Καθημερινή και στα φασιστoειδή εδώ δεν την ανεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή